Vanaken eerlijk: "Niet makkelijk tegen een sterke tegenstander"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Vanaken eerlijk: "Niet makkelijk tegen een sterke tegenstander"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken bracht Sporting Lokeren nog naast Club Brugge op het kwartier, maar uiteindelijk ging de spelmaker mee ten onder met de rest van zijn ploegmaats. Na afloop van de topper analyseerde Vanaken de wedstrijd met een nuchtere blik.

Timothy Collard in Lokeren

Voor de meeste spelers van Lokeren was scheidsrechter Laforge de gebeten hond, ook voor Vanaken? “Of de arbiter een invloed heeft gehad op het resultaat? Dat denk ik eerlijk gezegd niet. Hij moest enkel en alleen wat consequenter fluiten, vond ik. Maar aan dit resultaat heeft hij geen schuld."

Op het kwartier bracht Vanaken zijn team langszij, maar dat bleek uiteindleijk niet genoeg voor puntengewin. “Het was een goeie aanval via de flank, waar vandaag wel meer mogelijkheden lagen.”

"Mijn eerste tegen Club? Scoren is altijd fijn"

“Ik raak de bal aan de eerste paal en doordat hij afwijkt gaat hij tegen de touwen. Dat het mijn eerste is tegen Club Brugge? Scoren is altijd fijn, maar niet zo fijn als je zonder punten achterblijft, hé.”

Na de rode kaart stortte de organisatie van Lokeren als een kaartenhuisje in elkaar, met een 1-3-eindstand als gevolg. “We moesten alles op alles zetten na die 1-2, maar het was niet makkelijk tegen een sterke tegenstrever. We staan nu weer met de voetjes op de grond en het is aan ons om weer met een goed resultaat aan te knopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties