Reactie Gebroken neus hield Vazquez weg bij aftrap: "Coach wilde geen risico's nemen tegen agressief Gent"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Gebroken neus hield Vazquez weg bij aftrap: "Coach wilde geen risico's nemen tegen agressief Gent"
Foto: © Photonews

Club Brugge en KAA Gent hielden het vanmiddag op een 2-2-gelijkspel. De West-Vlamingen misten misschien het creatieve brein van Victor Vazquez om het verschil te maken. "Maar de coach wou geen risico nemen met mijn gebroken neus", aldus de Catalaan.

Cédric De Volder in Brugge

Als het van Victor Vazquez had afgehangen stond hij aan de aftrap in deze Slag om Vlaanderen. Michel Preud'homme koos er echter voor om hem pas een tiental minuten voor tijd op het veld te gooien. "Maar ik was dat eigenlijk al veel vroeger van plan", gaf de oefenmeester nog mee. "Die rode kaart strooide echter roet in het eten."

"De coach wilde geen risico's nemen", legt Vazquez dan weer uit. "Gent heeft de reputatie om agressief te spelen. Ik heb dan wel geen schrik voor duels, maar als de tegenstander weet dat je met een blessure aan de neus kampt is dat natuurlijk geen voordeel. Waarom ik geen masker droeg? Dat werkt niet voor me."

Ik wil niet te veel praten over de arbitrage, maar de beslissingen worden wel elke keer in ons nadeel gefloten

Club heeft een lastige middag achter de rug tegen Gent, maar toch waren er een pak mogelijkheden om meer punten te pakken. "Ik zit dan ook met een pak frustraties. Ik vond ons zelfs met z'n tienen goed voetballen. Ik wil niet te veel praten over de arbitrage, maar de beslissingen worden wel elke keer in ons nadeel gefloten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties