Granada maatje te klein voor Real Madrid

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Granada maatje te klein voor Real Madrid
Foto: © photonews

Real Madrid is momenteel een klasse apart. Dat ondervond ook Granada, dat kansloos onderuit ging. Het werd 0-4, met twee goals van James Rodriguez.

Cristiano Ronaldo scoort tegenwoordig in elke match waarin hij in actie komt en tegen Granada wilde hij daar niet te lang mee wachten. Al na minder dan twee minuten stond de 0-1 op het bord. De assist kwam van Benzema. De Fransman nam een klein halfuur later opnieuw de rol van aangever op zich. Dit keer was het James Rodriguez die met een wondermooi doelpunt de netten kon doen trillen.

Na twee assists was het tijd om zelf ook een doelpuntje mee te pikken, zo moet Benzema gedacht hebben. Na negen minuten in de tweede helft mocht hij juichen. In de tweede helft was het aan Ronaldo om assists uit te delen. Eerst met een heerlijke hakbal, in de slotfase met een gelukje. James Rodriguez kon ervan profiteren om zijn vierde doelpunt van het seizoen te laten noteren. Granada liet wel een en ander zien en had zeker een eerredder verdiend, maar Casillas en een gebrek aan efficiëntie verhinderden dat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties