Reactie Arslanagic ziet klaar: "We moeten de fans voor ons terugwinnen"

Arslanagic ziet klaar: "We moeten de fans voor ons terugwinnen"
Foto: © photonews

"Verdediger zijn bij Standard is plezant." Het zou een nieuw gezegde kunnen worden, want het hechte blok zorgde tegen Malinois voor clean sheet nummer 4 op een rij. Mocht delen in de vreugde: Dino Arslanagic, die meteen in de mot had dat de fans zeer belangrijk zijn voor de spelers.

Aernout Van Lindt in Luik

Het contrast met twee weken geleden in de match tegen Zulte Waregem kon bijna niet groter zijn. Toen werd elke slechte actie zwaar aangevallen, nu was er begrip en veel steun van de fans.

"Echt en hecht blok aan het worden"

Arslanagic wil echter meer: "We moeten blijven winnen in eigen huis. Dan zullen de fans wel volgen: wij moeten ze voor ons terugwinnen", was hij duidelijk na de match.

En als er onderweg nog wat meer de 0 gehouden kan worden ... "Dan slaan we dat zeker niet af, neen", lachte de verdediger. "Het is altijd leuk als je een clean sheet mag bijschrijven. Ach, we zijn een echt en hecht blok aan het worden en dat zie je."

"Goede communicatie achterin"

Ook Eyong Enoh was blij met alweer een nulletje op het rekest van de tegenstander: "Ik ben heel erg blij met deze match. We pakken vandaag drie punten door ons goed blok..Waar we het vandaag gewonnen hebben? We hebben goed gecommuniceerd achterin."

Hij ziet er meteen opstapje in naar de komende matchen. "Blijven werken aan ons blok, dat is de manier. De nul houden en progressie blijven maken door hard te werken op training."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties