Reactie Vazquez kan zich vinden in puntendeling: "Maar misschien te weinig gevochten"

Caroline Tonnelier
| 5 reacties
Vazquez kan zich vinden in puntendeling: "Maar misschien te weinig gevochten"
Foto: © Photonews

Club Brugge geraakte vanavond niet verder dan een scoreloos gelijkspel bij Sporting Charleroi. Victor Vazquez baalde met het punt, maar kon zich enigszins vinden in de puntendeling. "Ik denk dat het een logische score is."

Cédric De Volder in Charleroi

"Natuurlijk ben ik teleurgesteld met het resultaat", spreekt Victor Vazquez eigenlijk voor alle Bruggelingen. "Eigenlijk slaagden we er allebei niet in om veel kansen bij elkaar te voetballen. Ik denk dat het qua kansen fifty-fity zat. In dat opzicht is die 0-0 dan ook een logische score."

De aanvoerder ad interim had lof voor de aanpak van de Henegouwers. "Ze hebben het goed gesloten gehouden, waardoor we niet tussen de lijnen konden spelen zoals we graag doen. Al moeten we in de toekomst ook die mindere wedstrijden proberen te winnen. Of er te weinig werd gevochten door Club Brugge? Dat is inderdaad een werkpuntje."

Veld lag te droog

"Ik vond overigens dat het veld er te droog bij lag", besluit Vazquez. "Daardoor was het lastig om de bal snel te laten rondgaan. Maar dat is natuurlijk geen excuus, hé. Bovendien loopt ook Anderlecht niet verder uit. We hadden dan wel de kans om gedeeld eerste te komen, maar die kans komt er wel nog eens."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties