De Boer vreest afstraffing: "Bang dat Barcelona statement wil maken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
De Boer vreest afstraffing: "Bang dat Barcelona statement wil maken"
Foto: © photonews

FC Barcelona verloor twee maal op rij en trekt nu naar Ajax in de Champions League. Ronald De Boer, ex-speler bij beide clubs ziet het niet rooskleurig in voor de Nederlanders. Hij vreest revanchegevoelens bij Barça.

Twee keer na elkaar verliezen is immers not done voor een fiere topclub als Barcelona. "Ik ben bang dat de spelers in de Champions League een statement naar de pers en fans willen maken", aldus De Boer aan De Telegraaf. "Daarom zou het wel eens een spel van kat en muis kunnen worden. Als Ajax zijnde, moet je je uit de naad werken om de schade te beperken en van daaruit hopen op een sensatie."

"FC Barcelona in goeie doen is voor Nederlandse topclubs onverslaanbaar. En na twee nederlagen zou je kunnen denken dat Barça niet in de beste vorm steekt, maar tegen Celta de Vigo kregen ze volgens mij honderd kansen en scoorden ze niet. FC Barcelona staat in Spanje onder druk. Dat vind ik niet terecht, maar na twee nederlagen worden er altijd vraagtekens gezet."

Hij geeft aan dat Ajax vooral efficiënt moet zijn. "In de uitwedstrijd was Ajax tot de 2-1 totaal kansloos, maar daarna gloorde even hoop. Een of twee kansen krijg je altijd, dus moet je dan dodelijk zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties