Goal en assist Bruno helpen Salzburg naar leiderspositie

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Goal en assist Bruno helpen Salzburg naar leiderspositie
Foto: © photonews

Red Bull Salzburg heeft een goede zaak gedaan in groep D. Ze verzekerden zich van deelname aan de volgende ronde dankzij een klinkende 1-5 overwinning op het veld van Dinamo Zagreb. Ook landgenoot Massimo Bruno stond aan het kanon.

Dinamo Zagreb kon vandaag maar beter winnen van Salzburg als het nog kans wou maken om door te stoten tot de volgende ronde. Bij een 0-0 stand kwam onze landgenoot Massimo Bruno Marcel Sabitzer vervangen, en dat leek wel geluk te brengen voor de Oostenrijkers. Zeven minuten later bracht Jonathan Soriano Salzburg op voorsprong.

Pas na de rustpauze brak de wedstrijd helemaal los. Kampl tekende voor de 0-2, waarna Angelo Henriquez nog spanning in de wedstrijd bracht door de 1-2 te scoren. Bruno gaf op het uur de assist voor het tweede doelpunt van Soriano, en zorgde zelf voor de 1-4. Soriano maakte het feestje compleet en zorgde voor zijn derde van de avond voor de straffe 1-5 cijfers. Salzburg is met nog twee speeldagen te gaan reeds zeker van kwalificatie voor de volgende ronde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties