Reactie De Sutter op zijn hoede voor euforie: "Resultaat tegen Westerlo of toch met slecht gevoel interlandbreak in"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
De Sutter op zijn hoede voor euforie: "Resultaat tegen Westerlo of toch met slecht gevoel interlandbreak in"
Foto: © Photonews

Club Brugge walste gisteren over FC Kopenhagen heen. Tom De Sutter ontpopte zich de voorbije weken tot een doelpuntenmachine, maar liet die taak deze keer aan anderen over. "De overwintering is nu wel heel dichtbij", aldus de aanvaller.

Cédric De Volder in Kopenhagen

Tom De Sutter werd aan de rust overigens vervangen voor Nicolas Castillo. De voormalige prijsschutter van RSC Anderlecht had eventjes voordien een por in de onderrug gekregen, maar dat was het probleem niet. "Ik had een pijntje in de hamstrings van het dijbeen en kon niet meer aan honderd procent sprinten. Dan is het beter om het risico op een spierscheur te vermijden."

Lior Refaelov en Ruud Vormer tekenden gisteren voor de doelpunten. Het kanon van De Sutter zweeg voor een keertje. "Maar een 0-4-overwinning op het veld van FC Kopenhagen is goed genoeg", lacht de aanvaller. "Of ik had verwacht dat het zo gemakkelijk zou lopen? Ik denk dat Club vooral een goede wedstrijd heeft gespeeld."

Ik voelde een pijntje in hamstrings en kon niet meer voluit sprinten

"Het loopt momenteel enorm goed voor ons", besluit De Sutter. "Maar het blijft opletten met euforie. De wedstrijd van zondag tegen KVC Westerlo is enorm belangrijk. Zonder resultaat gaan we met een slecht gevoel de interlandbreak in. En dat moeten we zeker en vast proberen vermijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties