Nieuwe nederlaag voor Nederland

Caroline Tonnelier
| 17 reacties

Nederland blijft op de sukkel. Ook in de oefenwedstrijd tegen Mexico slaagden onze noorderburen er niet in een positief resultaat neer te zetten.

In het vriendschappelijk duel tegen de Zuid-Amerikanen kwam Oranje al vroeg op achterstand. Na acht minuten bezorgde Vela de bezoekers een 0-1 voorsprong. Met die stand gingen beide ploegen ook de rust in.

Na de rust bracht Sneijder met een heerlijke treffer de ploeg van Hiddink langszij. Mexico kwam echter een tweede keer op voorsprong. Opnieuw was Vela de man die de netten deed trillen, met enige hulp van doelman Krul. Het werd zelfs nog erger voor Oranje: Chicharito pikte ook zijn doelpuntje mee. Blind slaagde er nog in de aansluitingstreffer op het bord te zetten, maar verder kwam de thuisploeg niet meer.