Chihab sluit Club-huurlingen opnieuw in armen: "Voor mij is zaak gesloten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Chihab sluit Club-huurlingen opnieuw in armen: "Voor mij is zaak gesloten"
Foto: © photonews

Rachid Chihab heeft bevestigd dat Birger Verstraete en Zinho Gano opnieuw in de wedstrijdkern zullen zitten voor de partij van zaterdag bij Lierse SK. "Voor mij is de zaak ook gesloten", komt de oefenmeester een laatste keer terug op de strubbelingen.

Birger Verstraete en Zinho Gano hadden zich enkele weken geleden namelijk enorm kritisch uitgelaten tegenover Rachid Chihab. "We mogen geen Nederlands praten met elkaar" en "De pesterijen lopen hier uit de hand" waren uitspraken die als een bom insloegen op Le Cannonier. Beide Club-huurlingen werden dan ook naar de B-kern gestuurd, maar werden ondertussen al opnieuw opgevist.

"Voor mij is de zaak ook meteen gesloten", komt Chihab een laatste keer op de kwestie terug. "Ik praat dagelijks met de spelers en leg hen telkens het waarom achter mijn beslissingen uit. In elk bedrijf moeten de werknemers zich aan het reglement houden. En dat waren Verstraete en Gano eventjes vergeten. Voor de duidelijkheid: ik heb hen nooit verboden om met de pers te praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties