Oswal Alvarez komt weer voorzichtig boven water drijven

Oswal Alvarez komt weer voorzichtig boven water drijven
Foto: © Photonews

Oswal Alvarez speelde gisterenavond een halfuurtje mee bij de beloften van Anderlecht. Genoeg om de winnende treffer tegen AA Gent te maken in het bekertreffen. Maar gaan we nu eindelijk iets meer te zien krijgen van het Colombiaanse goudhaantje.

Negentien is de centrale aanvaller nu toch al. Al, want hij zit al sinds zijn zestiende bij paars-wit en in die 2,5 jaar heeft hij amper een bal geraakt. Telkens men dacht dat de blessuregevoelige Colombiaan zou gaan opduiken bij de eerste ploeg kwam er wel de één of andere kwetsuur bij: enkel, buikspieren, hamstrings, kuit,... je kan een medisch boek schrijven met alle blessures die de stevige spits al heeft opgelopen.

Spierblessures

Gisteren liet de Colombiaan zich opmerken in positieve zin. Hij scoorde de derde en beslissende treffer in de bekermatch tegen de beloften van Gent. Een opsteker voor de ruwe diamant, waar men in de bestuurskamers nog altijd sterk in gelooft. Hij is immers technisch enorm begaafd en weet het doel staan. Enkel zullen ze zuinig met hem moeten omspringen en een speciaal programma geven om zijn spieren te harden.

De meeste van zijn blessures zijn immers gevolg van zijn explosiviteit. Daarom deed paars-wit hem ook wat kilo's verliezen, want hoe minder gewicht mee te sleuren, hoe minder kans op blessures. Nu afwachten of hij binnenkort ook in de hoofdmacht opduikt.

Ga naar minuut 3'40 om zijn doelpunt te zien:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties