Coucke heeft bekerambities: "In de halve finale Club Brugge. En dan willen we..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Coucke heeft bekerambities: "In de halve finale Club Brugge. En dan willen we..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd tussen KV Mechelen en KV Oostende eindigde gisteren miraculeus op een scoreloos gelijkspel. Ook Marc Coucke zag een leuke pot voetbal. "Deze wedstrijd had eigenlijk alles", analyseerde de voorzitter van de West-Vlamingen. "Behalve doelpunten, hé."

Cédric De Volder in Mechelen

"Ik heb een enorm mooie wedstrijd gezien", vertelt Marc Coucke. "Deze wedstrijd had eigenlijk alles, behalve doelpunten. Voor hetzelfde geld eindigt deze wedstrijd op 4-2, hé. Oostende kreeg een tweetal mogelijkheden, maar Mechelen had er zes. Het is eigenlijk een wonder dat het 0-0 is gebleven."

Wij hadden de indruk dat Oostende voor een punt naar Mechelen was afgezakt. "Natuurlijk zijn we tevreden met een puntje", gaat de voorzitter verder. "Er komen niet veel ploegen winnen Achter De Kazerne. Al moeten we natuurlijk Didier Ovono bedanken. Onze doelman pakte niet alleen een strafschop, maar pakte ook uit met enkele goede reddingen."

Het is eigenlijk een wonder dat het 0-0 is gebleven

Oostende is met een vier op zes terug vertrokken. "Ja, maar eerlijk gezegd vind ik de wedstrijd van woensdag belangrijker. Het is een eerste stap richting een halve finale tegen Club Brugge. En dan willen we... (slaat met de vuist op de handpalm, nvdr.)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties