Reactie Watt hoopje ellende na boegeroep: "Ik doe toch mijn best?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Watt hoopje ellende na boegeroep: "Ik doe toch mijn best?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Watt tekende voor een non- prestatie tegen KV Kortrijk. Werkelijk niets lukte voor de Schotse spits van Standard. Bovendien werd hij uitgespuwd door het publiek. We konden niet anders dan medelijden hebben met de bedremmelde Watt achteraf.

Sander De Graeve in Luik

Het sappige Schotse accent was er nog, maar de smile die af en toe zijn gezicht siert bleef afwezig. "De fans zijn niet tevreden en hebben daar alle reden toe. Een ploeg als Standard mag gewoon geen drie matchen op een rij verliezen."

"Ik weet ook niet wat het probleem is, volgens mij hebben we kwaliteit genoeg in de kern. Het is een raar spelletje, dat voetbal." Hij werd uitgefloten door heel Sclessin. "Je hebt zo momenten wanneer niets lukt, maar ik heb echt gevochten", prevelde Watt.

Dit is echt moeilijk om te slikken

"Het was mijn eerste match van bij het begin sinds september en ik probeer ook maar mijn best te doen. Ik probeerde ruimte te creëren in de rug van de verdediging, maar vandaag lukte het gewoon niet", ging hij door.

"We deden op geen enkel moment genoeg om aanspraak te maken op de zege. Dit is echt moeilijk om te slikken. In de eerste helft zaten we nog in de match, maar na de rust viel alles in duigen", sakkerde de Schot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties