Wie zorgt voor bekerstunt?

Redactie
| 1 reacties
Wie zorgt voor bekerstunt?
Foto: © SC

Sinds gisteren kennen we de eerste kwartfinalist in de Beker van België, vandaag gaan nog 14 ploegen op zoek naar een stekje in de volgende ronde. Welke kleine clubs kunnen stunten? Sla je slag!

De match waar het meeste over te doen was? Dat was Kortrijk - Club, nee Club - Kortrijk enfin toch Kortrijk - Club. De Kortrijkzanen mogen in het eigen Guldensporenstadion op zoek gaan naar een nieuwe stunt?

Lukt dat? 255 euro!
Verlengingen? 210 euro!

Claim dan ook via ons je gratis bonus via DEZE LINK!

Er is natuurlijk veel meer leuks: het Weireldploegsje van Marc Coucke wil voorbij Oostende raken. Aan de kust wordt al gedroomd van een halve finale tegen Club Brugge, maar de Zebra's zijn wel een revelatie in de competitie.

Standard wil tegen Lokeren komaf maken met de crisis op Sclessin, Lierse wil in het Regenboogstadion vertrouwen tanken voor de aankomende weken in de competitie.

Lommel, Olsa Brakel en Racing Mechelen? Op papier allen kansloos, maar ook zij proberen zich van een stekje bij de laatste acht te verzekeren. Wie pakt uit met de grootste stunt? 

Als Lommel wint, krijg je bij gratis bonus van 60 euro meteen 234 euro, Brakel kan 600 euro opleveren en Racing Mechelen zelfs 1800 euro. Als de landskampioen verlengingen moet spelen, dan kan je daar al 840 euro rijker door worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties