Flemish Reds houden fanweekend, shirt Mignolet te veil voor goede doel

Flemish Reds houden fanweekend, shirt Mignolet te veil voor goede doel
Foto: © SC

De Flemish Reds organiseren op 5 en 6 december 2014 hun jaarlijks fanweekend in Oostende. En ook dit jaar is daar een special guest - een bekende oud-speler bij. Het feest begint vanavond en duurt ook morgen de hele dag!

Elk jaar pronken de Vlaamse Liverpoolfans met een bekende oud-speler van Liverpool FC. Eerder kwamen onder andere Ian Rush, Phil Thompson en Jimmy Case. Voor de zevende editie is John Barnes de special guest.

John Barnes speelde maar liefst tien jaar voor LFC, van 1987 tot 1997. De aanvallende vleugelspeler scoorde 84 keer in 314 duels. Hij speelde ook 79 keer voor de Engelse nationale ploeg en maakte elf interlandgoals. In 1988 en 1990 werd hij met Liverpool kampioen. Barnes werd toen ook telkens uitgeroepen tot speler van het jaar.

Liverpool - Sunderland en verloting van een shirt van Mignolet

Vrijdag is er discobowling, Op zaterdag is er dan de effectieve fandag in de Madison Sport Arena waarbij de voorzitter de aanwezige leden en sponsors zal toespreken over de werking van de fanclub. Nadien zal John Barnes een speech geven en handtekeningen uitdelen aan de aanwezige fans.

Natuurlijk kijken we ook samen naar de wedstrijd van Liverpool tegen Sunderland. Doorlopend is er muziek en een uitgebreide receptie met veel koude & warme hapjes uit de zee.

Er wordt ook een door Simon Mignolet geschonken LFC-shirt verloot per opbod waarbij de opbrengst integraal naar de Hillsborough Justice Campaign zal gaan. In totaal zijn er 140 man ingeschreven en is het record van vorig jaar gebroken. Vanaf 12.30 uur gaan de deuren open, het evenement is sold out.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties