Van Gaal houdt been stijf: "Ik wil geen verdedigers"

Jeroen Evens
| 6 reacties
Van Gaal houdt been stijf: "Ik wil geen verdedigers"
Foto: © photonews

Veldheer van Manchester United, Louis Van Gaal, houdt zijn been stijf. De Nederlander zal deze winter niet investeren in verdedigers, hoewel velen dat liever wél zouden zien gebeuren.

  • Blessuregolf Manchester United blijft doorgaan
  • Van Gaal zou enorm transferbudget krijgen
  • Uitgelezen mogelijkheid tot versterking achterlinie
  • Nederlander weigert verdedigers aan te trekken

The Reds hebben géén meeval dit seizoen qua blessures. Het hele seizoen al wordt de ploeg van Louis Van Gaal geteisterd door blessureleed en onbeschikbaarheid. De meerderheid van de gekwetsten zijn verdedigers, maar Van Gaal ziet geen reden om andere spelers aan te trekken.

Vele commentatoren lieten reeds verstaan dat Van Gaal deze winter best kan investeren in zijn achterlinie, aangezien die het meeste leed onder de blessuregolf die de Mancunians teistert. Van Gaal ziet echter geen graten in het aantrekken van nieuwe verdedigers tijdens de nakende transferperiode.

Gisteren nog, in de wedstrijd tegen Southampton, moest Van Gaal Michael Carrick naar de positie van centrale verdediger opschuiven.  “Als je last hebt van blessures, kan je het probleem niet anders oplossen”, vertelt de Nederlander over deze verschuiving. “Moeten we andere spelers kopen? Nee, we hebben er meer als genoeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties