Reactie De Camargo berust in nederlaag: "Club zal nog lange tijd aan de leiding staan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
De Camargo berust in nederlaag: "Club zal nog lange tijd aan de leiding staan"
Foto: © Photonews

Club Brugge diende Standard vanmiddag de achtste (!) nederlaag van het seizoen toe. De Luikenaren moeten dringend in actie schieten om play-off 1 niet te missen. "Maar we moeten daar niet aan denken. Ik kijk echt niet meer verder dan de volgende wedstrijd", aldus Igor De Camargo.

Cédric De Volder in Luik

Standard begint het stilaan gewoon te worden om te verliezen. "Maar we hebben vorige week wel gewonnen bij Sporting Charleroi", aldus een geprikkelde Igor De Camargo. "En ook op het van RSC Anderlecht pakten we de volle buit."

"We speelden tegen een ploeg die nog een tijdje aan de leiding zal staan", gaat de negenvoudig Rode Duivel verder. "Het is sowieso moeilijk om iets te pakken tegen Club Brugge. We startten dan wel goed, maar op sommige momenten was Standard helemaal uit beeld verdwenen."

Ryan is simpelweg de beste doelman op de Belgische velden

De Camargo kreeg bij een 1-2-tussenstand dé kans om de gelijkmaker te scoren, maar Mathew Ryan schudde een wereldsave uit zijn handschoenen. "Ik ben hem na de wedstrijd zelfs gaan feliciteren met die redding. Ryan is simpelweg de beste doelman op de Belgische velden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties