Zijn er nog spelers? Blessurebehandelingen Moeskroen duurden eindeloos

Zijn er nog spelers? Blessurebehandelingen Moeskroen duurden eindeloos
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Moeskroen door de Belgen-regel gisteren opnieuw maar met 16 op het wedstrijdblad stond? Dat is stilaan geen verrassing meer. Maar tegen Cercle Brugge werd het toch weer Comedy Capers, omdat de blessurebehandelingen van de geblesseerde spelers ellenlang duurde.

Onder andere door de blessure van Dhoest zijn er geen zes fitte Belgen te vinden bij RMP. Geen probleem voor Chihab echter: hij zette gewoon minder volk op de bank.

De regel zegt namelijk ook dat je op een selectie van 16 spelers maar 4 Belgen nodig hebt. En zo geschiedde, net als in het begin van het seizoen - toen de Belgen niet allen fit waren - of na de straf van Gano en Verstraete zaten er ook in Jan Breydel maar vijf Hurlus op de bank.

Comedy Capers

Gano en Verstraete kregen als Belgen deze keer wél een invalbeurt van Chihab, maar dat had toch heel wat voeten in de aarde. Zeker defensief waren er klaarblijkelijk gewoon niet genoeg spelers.

En dat zorgde voor Comedy Capers: de blessurebehandeling aan de wenkbrauw van Delacourt duurde in twee tijden meer dan een kwartier, Badri en Mohamed lagen ook minuten naast het veld. "Wisselen, wisselen", deed de dokter teken. "Geduld, geduld", leek het devies van de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties