Anderlecht-target: "Verlaat mijn club enkel voor iets heel goeds"

Anderlecht-target: "Verlaat mijn club enkel voor iets heel goeds"
Foto: © SC

Anderlecht lijkt dicht bij zijn nieuwe centrale verdediger te staan. Alexander Milosevic is in Anderlecht om te onderhandelen met paars-wit, maar hij komt echter niet zomaar om het even welk contract tekenen bij om het even welke club.

In de Zweedse pers liet Milosevic er onlangs nog geen twijfel over bestaan: "Ik heb goed contact met mijn managers en weet van interesse van verschillende clubs. Ik wil me echter niet met al te veel stress opzadelen."

Bij de geïnteresseerde clubs Genoa, Sporting Lissabon en - net als vorig jaar - Hellas Verona. "Ik wil AIK enkel verlaten voor iets goeds, iets dat de moeite waard is", aldus Milosevic.

Dat hij per se weg wil? Dat klopt dus niet helemaal: "AIK is belangrijk voor mij. Een nieuwe stap zetten? Ik voel wel dat ik gegroeid ben de voorbije jaren. Een nieuwe stap zou dus wel kunnen ... als het veelbelovend is."

Opletten voor de 'Roger Lambrecht van Zweden'

En zou die nieuwe stap Anderlecht kunnen zijn? Vermoedelijk wel, dat kon u HIER al lezen. Toch blijft het opletten: vorig jaar had Hellas Verona ook een ei zo na een getekend akkoord met Milosevic, maar sprong de deal op het laatste nippertje af doordat de sportief directeur van AIK (Björn Wesström) het bedrag te laag vond.

In Zweden zijn ze er niet vies van om - door de goede contacten die spelers met teams hebben - alsnog een verbeterd contract te proberen slijten bij hun poulains. 

De afkoopsom van 9 miljoen kronen (0,94 miljoen euro) zegt dus op zich nog niet alles over de uiteindelijke bestemming van de centrale verdediger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties