Preud'homme verrast: "Het jaar is niét mislukt zonder titel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Preud'homme verrast: "Het jaar is niét mislukt zonder titel"
Foto: © Photonews

Club Brugge denderde de voorbije weken als een hogesnelheidstrein door onze pintjesliga. Het blauw- zwarte legioen snakt nu al bijna een decennium naar een nieuwe titel, maar volgens Michel Preud'homme kan de jaargang ook geslaagd zijn zonder een gouden plak.

"Een seizoen is niet mislukt als een titelkandidaat geen kampioen wordt", vertelt Michel Preud'homme in Het Nieuwsblad. "Anders zouden in Engeland elk seizoen drie of vier clubs van een mislukking moeten spreken."

De oefenmeester van blauw-zwarte gooide er zelfs nog de vergelijking met SL Benfica van twee seizoenen geleden tegenaan. "De Portugezen hebben de Europa League-finale en de Portugese bekerfinale verloren. Op de laatste speeldag net geen titel. Is dat dan een mislukt seizoen?"

De titelkansen kan je pas na de jaarwisseling afwegen

Maar desalniettemin: blauw-zwart lijkt dit seizoen echt wel op titelkoers te zitten. "Ook Anderlecht zal zich nog versterken. De titelkansen kan je dus pas na de jaarwisseling afwegen. Maar het blijft een probleem om na een Europese wedstrijd altijd een topper te moeten spelen. Of moet ik de Europa League laten schieten?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties