"Hou gewoon je shirt aan, Zlatan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
"Hou gewoon je shirt aan, Zlatan"
Foto: © SC

De tattoos van Zlatan Ibrahimovic gingen dit weekend de wereld rond. De daarvoor haast onbeschreven Zweed stond ineens tjokvol tattoos voor het goeie doel. Zijn coach Blanc apprecieert de achterliggende gedachte, maar hoopt dat hij vanavond zijn verstand gebruikt.

Tegen Caen maakte hij de openingsgoal, maar voor het uittrekken van zijn shirt kreeg hij uiteraard geel. Dat was pas in de 2e minuut. "Natuurlijk was het de bedoeling om zijn tattoos te tonen", aldus Blanc. "Dat is gelukt, want ze stonden op de voorpagina van zowat elke voetbalwebsite."

"Toch kon het ons de wedstrijd gekost hebben. Indien hij nog een tweede geel zou pakken, zaten we in de problemen." Nu was het Blanc die zijn ploeg in de problemen bracht door heel vroeg te wisselen bij een 2-0 voorsprong. Door twee blessures moest PSG de match met 9 afronden.

Statement tegen hongersnood

Zo werd het nog 2-2. "Ik hoop dat hij vanavond tegen Chelsea zijn shirt aanhoudt." De tattoos van Zlatan zijn een steun voor al wie honger lijdt. Het zijn vijftig namen van mensen die zware hongersnood kennen. Zo wil hij het probleem meer onder de aandacht brengen.

Ook Gary Lineker kijkt trouwens uit naar vanavond. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties