Parijs tegen Londen, de absolute kraker!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Parijs tegen Londen, de absolute kraker!
Foto: © photonews

Vanavond staan er twee wedstrijden op het programma in de achtste finale van de Champions League. De clash tussen PSG en Chelsea trekt daarbij alle aandacht naar zich toe.

De confrontatie tussen PSG en Chelsea is er eentje om naar uit te kijken. Een duel tussen Hazard en Ibrahimovic, een clash tussen Parijs en Londen. De Parijzenaars willen absoluut een goede prestatie neerzetten in het Parc des Princes, al kampen ze met heel wat blessures. 

Superster Ibrahimovic zal extra gemotiveerd zijn om tegen zijn ex-coach Mourinho te schitteren. Het is al de zevende keer dat de Portugees en de Zweed tegen over elkaar staan vanavond. Leuk detail: Ibrahimovic kon nog nooit scoren tegen Mourinho

Verder is het uiteraard uitkijken naar de prestatie van Eden Hazard. Kan hij The Blues vanavond op sleeptouw nemen en flitsen in Parijs? Het is nog afwachten of The Special One Courtois verkiest boven Cech of dat hij de Tsjech het vertrouwen schenkt na de sterke prestatie tegen Everton.  

Koning Robben

Na al de aandacht voor die kraker in Parijs, zou men bijna vergeten dat ook Bayern München voetbalt vanavond. De Rekordmeister gaat op bezoek bij Shaktar Donetsk. De motor van de Duiste grootmacht draait weer op volle toeren en verpletterde Hamburg afgelopen weekend met 8-0. 

Het is vooral uitkijken naar Arjen Robben, de Nederlander schittert in Duitsland en scoort doelpunten alsof hij er Oscars mee kan verdienen. Shaktar Donetsk moet het vanavond stellen zonder vleugelaanvaller Bernard. 

Durft u een gokje wagen?

Een zege van de Londenaars in het Parc des Princes levert u bij een inzet van 60 euro al 171 euro op. Voetbalkrant.com en UNIBET zetten u alvast op weg met een gratis wedtegoed!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties