Izquierdo en Gedoz niet klaar voor Aalborg, goed nieuws voor Engels

Izquierdo en Gedoz niet klaar voor Aalborg, goed nieuws voor Engels
Foto: © Photonews

Club Brugge moet morgen nog een verplicht nummertje afwerken in de Europa League. Al kan Michel Preud'homme opnieuw geen beroep doen op José Izquierdo en Felipe Gedoz. Bjorn Engels zal volgende week de groepstrainingen wellicht hervatten.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge won vorige week met 1-3 op het veld van Aalborg BK. Met andere woorden: behoudens een mirakel gaat ook de derde Deense ploeg dit seizoen voor de blauw-zwarte bijl in de Europa League. 

José Izquierdo en Felipe Gedoz zijn er morgen niet bij. Laatstgenoemde kampt met een overbelasting aan de adductoren en doet het best een weekje rustig aan om top aan de start van play-off 1 te verschijnen. 

Vooral zorgen om Izquierdo

Michel Preud'homme heeft echter meer zorgen over Izquierdo. "Hij had oorspronkelijk last aan de knie. Maar tijdens de opwarming afgelopen zondag bleek opeens dat er vocht in de enkel zat. We wachten momenteel op het resultaat van een scan."

Club kan natuurlijk ook nog steeds geen beroep doen op Bjorn Engels (knie- en enkelblessure, nvdr.). "Normaal hervat hij volgende week met de groep. Al blijft het afwachten voor play-off 1. Een individuele training kan je controleren, een groepsgebeuren niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties