AC Milan stelt opnieuw teleur

Lennert Vannooten
| 3 reacties

AC Milan kwam thuis tegen Hellas Verona niet verder dan een 2-2 gelijkspel. In de laatste seconden van de wedstrijd maakte invaller Lopez er nog 2-2 van. Milan stelt het eigen Stadio Giuseppe Meazza opnieuw teleur.

AC Milan - Hellas Verona 2 - 2

Na achttien minuten kwam Milan op achterstand door een penalty van Luca Toni. Vier minuten voor de pauze kreeg ook de thuisploeg een strafschop, Jérémy Ménez liet de kans niet onbenut.

Milan kwam daarna op voorsprong dankzij een eigen doelpunt van de Griek Tachtsidis, 2-1. Het zag er lang naar uit dat Hellas Verona op deze pijnlijke manier ten onder zou gaan, maar enkele seconden voor het eindsignaal lukte invaller Lopez alsnog de gelijkmaker.

Sampdoria - Cagliari 2 - 0

Mpoku begon in de basis bij Cagliari. Sampdoria won met 2-0 dankzij doelpunten van De Silvestri en Eto'o. Cagliari blijft op die manier een degradatiekandidaat in Italië.