Hasi heeft zelfs medelijden na onterechte winst: "Spijtig voor Lokeren"

Hasi heeft zelfs medelijden na onterechte winst: "Spijtig voor Lokeren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Half gek is Besnik Hasi zaterdagavond geworden van zijn eigen ploeg. Een hele week trainde hij op voorzetten, op de juiste manier verdedigen en hoe Lokeren te ontwrichten. Negentig minuten lang zag hij daar niks van terug: "Een onverdiende zege", knikte de trainer van Anderlecht.

Johan Walckiers in Lokeren

Zelden gezien, een trainer die na de wedstrijd bijna zijn excuses kwam aanbieden omdat ze gewonnen hadden. "Dit was dan ook helemaal niet verdiend", zei Hasi eerlijk. "We speelden te slordig, te traag. We konden maar één keer versnellen in de eerste helft en dat leverde een doelpunt op."

"Lokeren was veel scherper. De enige goeie voorzet van de wedstrijd leverde ons dan nog drie punten op. Spijtig voor Lokeren. De drie mensen die het spel moesten maken, werden vakkundig door Lokeren uit de wedstrijd gehouden. We misten pure kwaliteit. Niemand was op niveau", was Hasi ook streng voor zijn eigen ploeg.

We misten pure kwaliteit

Maar daar vergiste hij zich, want vooraan had hij wel die ene brok Servische kwaliteit lopen. "Ja, Mitrovic leeft van voorzetten en we trainen daar enorm veel op. Dat er dan maar één komt, is ook een frustratie. Maar ja, Mitrovic heeft weer zijn grootste kwaliteit kunnen benutten: scoren. Dat doet hij perfect."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties