Reactie Preud'homme haalt loftrompet boven: "Charleroi hoort bij drie beste clubs van België"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Preud'homme haalt loftrompet boven: "Charleroi hoort bij drie beste clubs van België"
Foto: © Photonews

Club Brugge had gisteren geen overschot tegen Sporting Charleroi. En dat had ook Michel Preud'homme gezien. De Luikenaar had dan ook enorm mooie woorden in petto voor de Karolingers.

Cédric De Volder in Brugge

"Sporting Charleroi hoort momenteel bij de drie beste ploegen van België", aldus Michel Preud'homme. "Het is enorm lastig om tegen hen te spelen. Meer zelfs: je moet met enorm veel respect voetballen om tegen de Zebra's te kunnen winnen."

De Luikenaar haalde zelfs de woorden van Vincent Mannaert nog eens boven. "Hij had gelijk. Soms moeten we gewoon terug naar de speelplaats. Het is enkel van belang dat je op het einde een doelpunt meer hebt gescoord dan je tegenstander."

Enkel met respect kan je winnen van Charleroi

Preud'homme schudde een opvallend alternatief uit de mouw om Victor Vazquez te vervangen. Lior Refaelov bleef gewoon op de flank, terwijl Claudemir én Ruud Vormer de lijnen op het middenveld moesten uitzetten.

"We hebben voor de rust bewezen dat het systeem werkt", besluit Refaelov. "Het was op training ook al duidelijk dat we zo zouden gaan spelen. De tweede helft. Ja, dat was een andere wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties