Eén ding lijkt nu al zeker: we krijgen een strafschop in de Clasico!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Eén ding lijkt nu al zeker: we krijgen een strafschop in de Clasico!
Foto: © Photonews

Vanavond stemt de voetbalwereld af op één wedstrijd: de Clasico tussen FC Barcelona en Real Madrid. De voorbije jaren ging het er vaak bitsig aan toe in het duel tussen beide grootmachten. Ook vanavond krijgen we zo goed als zeker een strafschop op ons bord.

Het blijft namelijk opvallend: de laatste zeven wedstrijden tussen FC Barcelona en Real Madrid werden namelijk gekruid door een strafschop. Met andere woorden: de kans is groot dat we vanavond ook een duel tussen pakweg Iker Casillas en Lionel Messi krijgen.

En daar valt overigens een leuk zakcentje mee te verdienen. Nog een leuk detail: ook wij verwachten geen misser van De Vlo of CR7. Die jongens trappen zo'n bal toch gewoon tegen de touwen.

Opmerkelijke actie van Unibet: verliezende weddenschappen worden tot €50 terugbetaald indien een strafschop gegeven wordt aan één van beide ploegen. Interessante statistiek: de laatste 7 wedstrijden is er 5 keer een strafschop gegeven!

Scoort Barça van op de stip? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 330 euro op. Denk je eerder dat Real Madrid mag juichen na een strafschop? Dan mag je maar liefst 480 euro bijschrijven oPp je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties