Carrasco wil meer spelen bij Rode Duivels: "Ik ken mijn kwaliteiten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Carrasco wil meer spelen bij Rode Duivels: "Ik ken mijn kwaliteiten"
Foto: © Photonews

Yannick Ferreira-Carrasco maakte onlangs nog zijn debuut in het shirt van de Rode Duivels, maar de getalenteerde winger hoopt nu al op meer. "Elke speler moet ambitie hebben", zo zegt hij.

Carrasco kreeg in de interland tegen Cyprus (5-0-zege voor België, nvdr.) twintig minuten om zich voor het eerst te tonen in het shirt van de Rode Duivels. Maar hij wil nu al meer. “Ik weet dat we hele goeie spelers hebben, maar ik weet ook wat mijn kwaliteiten zijn”, klinkt het zelfzeker in Sport/Voetbalmagazine.

“Ik ben tenslotte de laatste Belg die in de Champions League zit. Elke speler moet ambitie hebben. Bij de beloften was ik een tijdje invaller en werd ik uiteindelijke basisspeler. Dat scenario wil ik herhalen bij de Rode Duivels.”

Weldra weg bij Monaco?

Daarnaast staat het niet vast dat de nog steeds maar 21-jarige winger nog lang bij Monaco zal spelen. “Monaco is een goeie club, maar als je echt voetbal wilt ademen, moet je hier niet te lang blijven. Er zit geen volk in de tribunes, dat merk je aan onze resultaten.”

“Voor een enthousiast publiek heb ik zin om het beste van mezelf te geven, mezelf te overtreffen, wat show te geven. Het is een soort van adrenaline die zich dan meester van mij maakt”, besluit de kersverse Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties