Petr Cech dichtbij overstap naar Italiaanse modestad

Nick Goetstouwers
| 4 reacties
Petr Cech dichtbij overstap naar Italiaanse modestad
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Petr Cech zou dichtbij een overstap staan naar Inter Milan. De Tsjechische keeper, die al zo lang in dienst is bij Chelsea, verloor zijn basisplek tussen de palen aan onze landgenoot Thibaut Courtois en wil de deuren van Stamford Bridge achter zich dichttrekken om elders meer te kunnen spelen.

Chelsea en José Mourinho lieten al duidelijk weten dat ze niet van plan zijn hun keeper naar een andere topclub uit de Premier League te laten verkassen. Vooral Arsenal zou erg geïnteresseerd geweest zijn.

Volgens de Italiaanse krant Corriere Dello Sport, wil Inter er alles aan doen om groen licht te krijgen van José Mourinho en co. De Milanese club heeft een tweejarig contract klaarliggen voor de 32-jarige Tsjech, met optie op een derde jaar.

Cech zelf liet een tijdje geleden nog het volgende optekenen: “Ik weet niet wat de plannen van de club zijn. Het lijkt erop dat de samenwerking tussen mij en Thibaut heel goed verloopt maar dat kan maar één seizoen duren. Ik wil niet nog een seizoen zoals dit spelen”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties