Rode Duivel bekent: "Ik kon naar Real Madrid gaan"

bart ver elst
| 4 reacties
Rode Duivel bekent: "Ik kon naar Real Madrid gaan"
Foto: © Photonews

Axel Witsel is een sterkhouder op het middenveld bij zijn huidige club Zenit Sint-Petersburg en bij de Rode Duivels. In een interview op de website van de FIFA doet hij wel een heel erg opmerkelijke uitsprak over een gemiste transfer naar Real Madrid.

Op de vraag waar Axel Witsel nog graag zou willen spelen, geeft hij een opmerkelijk antwoord: "Toen ik nog bij Benfica speelde, had ik de kans om naar Real Madrid te gaan. Maar uiteindelijk ging dat niet door omwille van verschillende redenen." 

"Uiteindelijk heb ik die bladzijde vrij snel omgedraaid en heb ik daar niet te lang mee in mijn hoofd gezeten. Ik ben nog vrij jong en ik ben een geduldig persoon, ook al is het wel Real Madrid waarover we spreken", aldus de Rode Duivel.

Ondanks die afgeketste transfer is zijn droom nog steeds om bij een topclub te spelen. "Het is altijd een doel geweest om bij een topclub te spelen, maar momenteel ligt mijn focus op het winnen van de competitie met Zenit. Op het einde van het seizoen bekijk ik wel waar mijn toekomst ligt", besluit Witsel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties