Wie haalde het team van de week?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

In week twee van deze Play-offs kregen we heel wat verrassingen. Zo keerde Cercle het tij in Play-off 3 met een zege bij Lierse en gingen de drie titelkandidaten de boot in. Een interessant team van de week dus.

Doel

Tussen de palen vinden we een doelman die vorige week nog schromelijk in de fout ging. Van Langendonck hield deze keer de tien man van Westerlo recht. Tegen Lokeren hield hij haast alles uit zijn doelvlak. Knappe prestatie.

Verdediging

Dat achterin twee jongens van KV Kortrijk de weg naar het team vonden, mag geen verrassing zijn. De aanvallers van Club Brugge beten de hele tijd hun tanden stuk op de tandem Chanot-Poulain. Al de ophef vooraf over het viriele spel van Kortrijk ten spijt, beging het centrale duo nul overtredingen.

Op de flanken krijgen we twee uitblinkers. Dewaele gaf Cercle de hoop terug dat het Play-off 3 kan overleven en bij Lokeren was Melnjak werkelijk overal.

Middenveld

Het middenveld is erg aanvallend getint deze week. Neeskens Kebano was de matchwinnaar tegen AA Gent met twee rozen en Stijn De Smet en Brecht Capon bezorgden Club Brugge nachtmerries. Vooral die goal van Capon -nog eens op een aanvallende stek- mocht er zijn. Tot slot versierde ook Hervé Kage een plek in ons team.

Aanval

Voorin zorgden Ezekiel en De Camargo voor een pak problemen bij Anderlecht. Het spitsenduo had een voet in elke goal van de Rouches en bracht Standard zo onverwacht opnieuw in de titelstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties