"Musonda heeft nog meer talent dan Tielemans en Januzaj"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 30 reacties
"Musonda heeft nog meer talent dan Tielemans en Januzaj"
Foto: © Photonews

Charly Musonda junior staat te boek als een van de grootste talenten die ons land ooit voortbracht. De jonge middenvelder werkt momenteel aan zijn doorbraak bij Chelsea, maar bij de nationale beloften liet hij al flitsen van zijn enorme talent zien.

Mo Ouahbi, die Musonda destijds onder zijn hoede had bij de jeugd van Anderlecht, heeft niets dan lof voor de speler. "De trucs die hij uithaalde, waren soms fenomenaal. Als je dacht dat er geen uitweg meer was, dan lobde hij zijn tegenstander en pikte de bal achter diens rug weer mee”, zegt de man in Sport/Voetbalmagazine.

“Ik herinner me een gerenommeerd toernooi in Frankrijk - dat moet bij de U16 of U17 geweest zijn - waarop Anderlecht pas als zevende of achtste eindigde. Maar Musonda kreeg wel de prijs van beste speler, een onderscheiding die toch vaak naar een speler gaat van de ploeg die het toernooi wint.”

Spektakel

Tot slot doet Ouahbi nog een straffe uitspraak over het toptalent. “In alle jeugdcategorieën stond hij garant voor spektakel. Ik heb ook Adnan Januzaj en Youri Tielemans onder mijn hoede gehad, maar Charly Musonda heeft nog meer talent dan die twee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties