Coryfee ziet Anderlecht nog stunten: "Voor mij zijn ze nog altijd de favoriet"

Coryfee ziet Anderlecht nog stunten: "Voor mij zijn ze nog altijd de favoriet"
Foto: © Photonews

Anderlecht verdwijnt blijkbaar niet zo snel uit je hart. Roland Juhasz volgt vanuit Hongarije nog altijd zijn ploeg op de voet. De ervaren verdediger doorzwom bij paars-wit ook menig watertje en raadt aan om kalm te blijven.

Door Johan Walckiers

Juhasz heeft het allemaal ook al meegemaakt bij de Brusselse ploeg. "Goh, ik hoorde al dat er na Standard over een crisis gepraat werd", lacht hij. "De spelers zijn niet bezig met die of gene crisis. Op Anderlecht is de druk altijd groot, elke dag, zeker als je eens twee keer na elkaar verliest. Dan wordt het woord crisis al snel in de mond genomen."

De positieve zaken van de match tegen Brugge onthouden

Volgens Juhasz is Anderlecht op zijn best als ze in het nauw gedreven zijn. "Dat was verleden jaar ook zo. Nu is het weer van dat. Als ze kalm blijven en de focus houden, zijn ze voor mij nog altijd dé titelkandidaat. Let maar op!", verzekert hij ons. "Tegen Club speelden ze goed hé. Als ze dat nu omzetten in meer doelpunten gaat er nog iets volgen."

De verdediger die acht seizoenen het mooie weer maakte bij Anderlecht zet dus zijn geld op zijn ex-club. "Als ze de positieve zaken onthouden van de match tegen Brugge zijn ze met één overwinning weer vertrokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties