Walcott zet Arsenal op één: "Dit jaar zijn we de beste ploeg van Europa"

bart ver elst
| 4 reacties
Walcott zet Arsenal op één: "Dit jaar zijn we de beste ploeg van Europa"
Foto: © SC

Arsenal is de laatste maanden ontzettend sterk bezig in de Premier League. Het is al even geleden dat de manschappen van Arsène Wenger nog tegen een nederlaag aanliepen en Theo Walcott is ervan overtuigd dat een blessurevrij seizoen Arsenal de titel had kunnen opleveren.

"Niet veel mensen dachten dat we dit seizoen tweede zouden staan in de Premier League. In dit kalenderjaar zijn we de beste ploeg van Europa. Het is de sterkste selectie die we sinds lang hebben en indien we minder blessures hadden, speelden we nu nog mee voor de titel", aldus Walcott op Arsenal.com

Arsenal's mooie reeks van 8 gewonnen wedstrijden op rij in de PL werd afgelopen zondag gestaakt door een scoreloos gelijkspel tegen Chelsea. Daardoor is de grote Londense rivaal bijna zeker van de titel in de Premier League.

"We zijn momenteel op ons best, zou ik zeggen. Er is ontzettend veel concurrentie op elke positie, dus iedereen moet een tandje hoger schakelen en extreem goed spelen. Dat maakt het voor iedereen moeilijker om in het team te geraken", besluit Walcott. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties