Buffalo's komen in opstand tegen Pro League

De Wit Bram
| 21 reacties
Buffalo's komen in opstand tegen Pro League
Foto: © Photonews

Vrijdag staat er in play-off 1 de wedstrijd tussen Gent en Charleroi op het programma. Dat zal zonder Laurent Depoître zijn, die door de Reviewcommissie voor twee speeldagen geschorst werd. Bij KAA Gent zijn ze misnoegd, en dat zullen de supporters voor de wedstrijd ook duidelijk maken.

Deze week deed de Reviewcommissie heel wat stof opwaaien door de willekeur waarmee spelers al dan niet een schorsing werd opgelegd. Zo gingen Silvio Proto en Mehdi Carcela vrijuit, terwijl Depoître twee speeldagen aan de kant moet blijven, dit tot grote onvrede van al dat blauw-wit is.

De Buffalo Indians, de officiële supportersclub van Gent, hebben besloten tot actie over te gaan. Wanneer vrijdag voor de wedstrijd tegen Charleroi de hymne van de Pro League in de Ghelamco Arena weerklinkt, zullen de fans hun rug naar het veld draaien en de naam van Depoître scanderen.

Steun van Charleroi-fans

De supporters willen zo op een positieve manier hun onvrede over de gang van zaken uiten en vragen hiervoor de steun van de fans van Charleroi. Zo willen ze laten zien dat de supporters één blok vormen tegen het beleid van de Pro League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties