Update: Meunier naar huis voor revalidatie

Update: Meunier naar huis voor revalidatie
Foto: © photonews
Word fan van België! 2540

Op de laatste trainingsdag in Bordeaux is Thomas Meunier door zijn knie gegaan. Hij moest onmiddellijk de training staken en verzorgd worden. Aan de bezorgde gezichten van de bondscoach en de medische staf te zien, zag het er niet goed uit.

Johan Walckiers in Bordeaux

UPDATE: Marc Wilmots heeft zonet via Twitter laten weten dat het gaat om een scheur in de pees van de rechterknie. De rechtsachter verlaat onmiddellijk de selectie en gaat terug naar Brugge om verdere onderzoeken te laten doen.

Meunier ging zonder contact ineens tegen de grond en had duidelijk heel veel pijn. De dokter haastte zich naar hem toe en diende de eerste zorgen toe, inclusief verband.

Mogelijk zijn de ligamenten geraakt, maar daar hebben we nog geen uitsluitsel over. Dat het pijnlijk was? Dat was in ieder geval duidelijk. De rechtsachter van Club Brugge strompelde naar de kant van het oefenveld.

Hij werd onmiddellijk met de auto afgevoerd naar het ziekenhuis, waar verdere onderzoeken meer licht over de blessure moeten brengen. De rechtsback had zichtbaar moeite om in de auto te raken.

De bondscoach zelf kon nog geen uitsluitsel geven, maar communiceert later op de dag. "Er was geen contact, niks. Het is dezelfde knie als waar hij al last van had eerder. Hij ondergaat momenteel een MRI in het ziekenhuis van Bordeaux en later geef ik meer info. Nu kan ik weinig zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties