Ook Voetbalkrant/Walfoot bindt de voetbalschoenen aan: kom ons morgen in Cardiff steunen!

Ook Voetbalkrant/Walfoot bindt de voetbalschoenen aan: kom ons morgen in Cardiff steunen!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen de Rode Duivels gaan morgen in Wales een heroïsche strijd tegemoet. Ook de redacteurs van Voetbalkrant.com en Walfoot.be die in Cardiff present tekenen mogen namelijk aan de bak. Komt u ons aanvuren?

Aernout Van Lindt in Cardiff

Het Cardiff City Stadium? Daar spelen we morgenmiddag niet in. De verre schaduw van het Millennium Stadium? Dat wel. Om 12.30 uur bekampen de fans van Wales die van de Rode Duivels in Sophia Gardens, een groot park aan de Taff.

Vanuit het centrum van de stad kan je er op minder dan een kwartier te voet raken, en zo ook ons eens aan het werk zien op een voetbalveld. 

Traditie van 1895

Vanaf 12.30 uur plaatselijke tijd dus in de Sophia Gardens in Cardiff een topwedstrijd te bekijken tussen de fans van Wales en België. Een erg mooi initiatief van supportersfederatie 1895 en een traditie die ondertussen al enkele jaren meegaat.

Telkens spelen een aantal fans onderling namelijk een oefenwedstrijdje ter voorbereiding op de match. Goed nieuws: vanuit Sophia Gardens sta je op een dik kwartier te voet alweer aan de Walkabout, het meetingpoint van de Rode Duivels morgen in aanloop naar de EK-kwalificatiematch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties