Een mooi gebaar van de club: Op deze manier betalen Swansea-supporters veel minder!

Geoffrey Rockele
| 0 reacties
Een mooi gebaar van de club: Op deze manier betalen Swansea-supporters veel minder!
Foto: © Photonews
Word fan van Swansea! 22

De prijzen om in Engeland een wedstrijd op verplaatsing bij te wonen liggen best hoog. Bij Swansea hebben ze daar iets op gevonden. Op die manier betaalt een volwassene nooit meer dan 30 euro…en dat is naar Premier League-normen niet veel geld.

“Vorig seizoen hebben we hard gewerkt om de ticketprijzen te verlagen door te proberen om deals te sluiten met andere clubs. Jammer genoeg bereikten we om verschillende redenen niet met elke club een overeenkomst”, zegt vice-voorzitter Leigh Dineen op de officiële website.

Daarom besliste de club nu om een budget van 300 000 pond (ongeveer 418 000 euro) uit te trekken om ervoor te zorgen dat een volwassene nooit meer dan 30 euro voor een ticket moet ophoesten. Supporters die willen genieten van het voordeel moeten wel lid worden van de Jack Army.

Zo kan elke supporter voor 582 euro alle verplaatsingen meedoen. “We zijn er ons van bewust hoe duur het is om de ploeg op verplaatsing te volgen, zeker met de stijgende transportkosten”, besluit  Supporters Trust Director Huw Cooze.

Zouden ook Belgische clubs met dit initatief moeten starten

93%
7%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties