Club Brugge zkt. doelpuntenmaker... En snel!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 116 reacties
Club Brugge zkt. doelpuntenmaker... En snel!
Foto: © Photonews

Club Brugge liet aan de Gaverbeek opnieuw drie punten liggen. Het verschil was simpel: efficiëntie. Blauw-zwart kreeg kansen genoeg om pakweg drie doelpunten te scoren, maar liet dat na. Die extra aanvaller moet heel snel komen.

Door Cédric De Volder

Tom De Sutter bleef afgelopen zaterdag thuis met maagproblemen. Maar eigenlijk maakt dat helemaal niets uit. De aanvaller stapt normaliter donderdag op een vliegtuig naar Turkije om aan te sluiten bij Bursaspor. 

Michel Preud'homme zei het al eerder: "Ik heb met Abdoulay Diaby, Obbi Oulare en Tuur Dierckx nog drie jongens die vooraan kunnen spelen."

Eventjes analyseren? Het vizier van Diaby heeft dringend een groot onderhoud nodig, Oulare mag zich nu vooral bezighouden met het heropbouwen van zijn krediet en van Dierckx - die zich uitstekend aan het ontwikkelen is - mag geen mirakel verwacht worden. 

"Ik begrijp dat De Sutter zijn (financiële) zekerheid wil veiligstellen", klinkt het bij Franky Van der Elst. "Maar langs de andere kant: dit is gevaarlijk!"

Club werkt zichzelf in nesten

Ook The Fox vreest dat blauw-zwart zichzelf in nesten werkt. "Eigenlijk heb je nu een onmiddellijk inzetbare spits nodig. En liefst eentje die de Belgische competitie kent. Wel, ik zie hem niet. En het buitenland blijft altijd een vraagteken."

Michel Preud'homme doet alleszins zijn best om de druk af te houden. "Voor het seizoen was ik ook tevreden met drie spitsen. We zijn alleszins bezig met de opvolging voor Tom De Sutter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties