Lestienne & co op zoek naar 6 op 6, Zhukov en De Bruyne ...

Redactie
| 3 reacties
Lestienne & co op zoek naar 6 op 6, Zhukov en De Bruyne ...
Foto: © photonews

Ook vandaag wordt er al ten volle gespeeld op het Kampioenenbal. In vier groepen worden de eerste trends misschien al gezet. En er komen natuurlijk ook weer Belgen in actie.

Astana maakte zich op speeldag 1 zeker niet belachelijk in hun debuut in de Champions League, met een thuiswedstrijd tegen Galatasaray liggen er misschien mogelijkheden voor Zhukov en co.

Real en PSG van hun kant gaan op verplaatsing op zoek naar een 6 op 6 en kunnen de groep al in een plooi leggen, Malmö en Sh. Donetsk zullen het niet makkelijk hebben.

Wat met Louis van Gaal's Army

PSV stuntte vorige speeldag tegen Manchester United, dus kunnen Lestienne en co op bezoek bij CSKA Moskou een erg goede zaak doen.

En Van Gaal & co zelf? Thuis tegen Wolfsburg - nooit makkelijk - zijn er geen excuses meer. Al kan iedereen na deze speeldag dus ook gewoon 3 op 6 hebben in deze groep ...

En er zijn nog een aantal wedstrijden. Wie ziet u de grootste verrassing uithalen? Speel via ons mee bij Unibet en krijg een bonus van 60 euro. Als de Zweden winnen, wordt dat meteen 840 euro. Ook voor een puntje van Malmö krijg je al 420 euro.

Uiteraard is er ook deze keer een blessuretijdverzekering bij UNIBET.

Wat is Unibet 90+ blessuretijdverzekering?

De volgende verliezende weddenschappen worden tot €100 terugbetaald bij een doelpunt in blessuretijd:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties