De Lewa-show tegen Ierland en geschiedenis voor Albanië

De Lewa-show tegen Ierland en geschiedenis voor Albanië
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is meer dan de Rode Duivels alleen. Ook vandaag staat bol van de spanning in heel Europa, want in drie groepen worden de kaarten verder geschud. De wereldkampioen komt in actie, maar er is natuurlijk veel meer!

Groep D:

Duitsland weet wat het moet doen: een puntje pakken tegen het nietige Georgië en het is prijs voor onze Oosterburen. Maar het zou wat zijn als ze alsnog zouden verliezen.

Met een puntendeling in Polen tegen Ierland zou het dan namelijk zover komen dat Duitsland plotsklaps derde wordt in de groep. Al mogen we op dit moment stellen: Polen - Ierland is een rechtstreeks duel voor de tweede plek. En het is aan de Ieren om te scoren: zij staan een puntje in het krijt.

Groep F:

In groep F is het uitkijken of onze toekomstige tegenstander Griekenland dan toch nog zijn eerste zege van de EK-campagne kan boeken. Met 3 punten zijn ze hekkensluiter, een wanvertoning. 

Roemenië en Hongarije maken uit wie tweede wordt. De Roemenen zitten op koers en hebben in se geen reden om te twijfelen aan de plaatsing.

Groep I:

En dan is er nog de vurigste groep van allemaal. Servië sloeg zichzelf helemaal uit de campagne en kreeg zelfs strafpunten na het debacle met Albanië, voor de Albanezen is winst in Armenië voldoende voor het EK.

Denemarken moet zitten wachten uit de zetel in de vorm van een oefenmatch tegen Frankrijk. Mogelijk worden zij verwezen naar de barrages.

Wie verrast vandaag? Via ons krijgt u 60 euro gratis bonus. Zet die in op de Faer Oer en u krijgt er al 750 euro voor terug. Maar er zijn nog zaakjes te doen:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties