Ontploft Neto opnieuw tegen Moeskroen? "Laten we hopen van wel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Ontploft Neto opnieuw tegen Moeskroen? "Laten we hopen van wel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Renato Neto begon onderging in het tussenseizoen een operatie aan de knie, maar dat weerhield hem niet om vanaf de eerste wedstrijd zijn basisplaats op te eisen. Met de uitwedstrijd in Moeskroen komt alvast een goeie herinnering boven.

Sander De Graeve in Gent

Vorig seizoen scoorde Neto er immers een goal van op afstand, het begin van een goeie week voor de Braziliaan. Tegen Oostende gingen er het weekend daarop twee tegen de touwen. Een uitzonderlijke week voor de middenvelder.

"Of het mijn Lewandowski-week was? Bijna (lacht), voor een middenvelder is drie goals in één week zeker niet slecht. Ik hoop dat ik het opnieuw kan waarmaken. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat het team wint."

Het is nog maar oktober...

-Neto over de vroege kou

Wat Neto niet al te veel aanstaat, is de vroege winterprik. "Het is er echt over. Het is nú al zo koud en het is zelfs nog maar oktober. Die kou is echt niets voor mij", rilt de rijzige Braziliaan.

Neto miste zowat heel de voorbereiding, maar wanneer het seizoen écht begon, was hij er klaar voor. "Het was een moeilijke zomer, maar mijn eerste wedstrijd was meteen de Supercup. Die winst heeft me veel vertrouwen gegeven."

Gent zit in vorm en kan even gedeeld leider worden als het wint. "De titel? Daar denken we echt nog niet aan. Het is natuurlijk mogelijk, maar een verlenging spookt nog niet door onze hoofden", sluit de Braziliaan af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties