"Goed voetbal? Er telt voor Club Brugge nu maar één zaak: punten pakken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
"Goed voetbal? Er telt voor Club Brugge nu maar één zaak: punten pakken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge moet morgen aan de bak in de Europa League, maar tankte de voorbije week vertrouwen in de Belgische pintjesliga. Al was alle heisa fel overdreven. "MPH wil pieken in play-off 1."

Er werd de voorbije weken heel veel gezegd en geschreven over Club Brugge. De doelmannenkwestie, het uitcomplex, de rotatiepolitiek van Michel Preud'homme,...

Ondertussen is de rust wedergekeerd in en rond Olympia, maar... "Eigenlijk was al die heisa een beetje overdreven", is Franky Van der Elst van mening. "Er was op geen enkel moment een man overboord."

Er is op dit moment maar één zaak van belang: punten pakken

Franky Van der Elst

"Al was de zes op zes tegen OH Leuven en bij KVC Westerlo wel nodig. Het voetbal was niet altijd even goed, maar op dit momenteel is er maar één zaak van belang: punten pakken."

Bovendien zet blauw-zwart nu ook alles op de vaderlandse competitie. Preud'homme wil pieken in de play-offs. "Maar toch zal Michel een valabel elftal aan de aftrap brengen in Europa. Dat ben je verplicht aan de fans die een ticket hebben gekocht."

Lessen in Europa, pieken in PO1

"Maar het klopt natuurlijk wel dat de competitie absolute prioriteit geniet", besluit the Fox. "In dat opzicht heeft Club heel veel lessen getrokken uit vorig seizoen. En die gedachte zal nu niet meer veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties