Sprokkels 17/01: Nummer 250 in de Premier League voor Fellaini

Redactie
| 0 reacties
Sprokkels 17/01: Nummer 250 in de Premier League voor Fellaini
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Alle leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Marouane Fellaini staat aan de aftrap in de topper tegen Liverpool. Het is de 250e wedstrijd in de Premier League voor de Rode Duivel.

  • Maxime Lestienne is er niet bij in de topper tegen Feyenoord. De flankaanvaller sukkelt met een kuitblessure.

  • Yassine El Ghanassy komt vandaag nog niet in actie voor zijn nieuwe club KV Oostende. De kersverse aanwinst van KVO werd door Yves Vanderhaeghe nog niet opgenomen in de wedstrijdkern. Ook Andile Jali is niet van de partij.

  • Op Daknam krijgen we vanavond wellicht verschillende wintertransfers aan het werk te zien. Bij Standard zijn Junior Edmilson, Boschilia en Kosanovic van de partij, terwijl Joao Carlos al in de wedstrijdkern van Lokeren ziet.

  • Romelu Lukaku en Michy Batshuayi scoorden dit seizoen al heel wat goals, maar toch dook er nu ook een negatieve statistiek over hen op. Zo behoren Batshuayi (2,9 keer per wedstrijd) en Lukaku (2,6 keer per wedstrijd) tot de top 20 van de spelers die het vaakst hun bal kwijtspelen. Franco Vazquez (Palermo, 4,0) staat op kop. Deze statistiek geldt voor de vijf topcompetities: Engeland, Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties