Moeskroen polste topcoach (én oude bekende), maar die komt voorlopig niet naar België

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
Moeskroen polste topcoach (én oude bekende), maar die komt voorlopig niet naar België
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen-Péruwelz speurt dezer dagen naar een nieuwe oefenmeester. De Henegouwse club gooide Cedomir Janevski op de keien en wil nu voor een shockeffect zorgen voor de komende match tegen Sporting Lokeren.

Maandag reeds, polste het bestuur van de fusieclub niemand minder dan Mircea Rednic. De Roemeen, ex-trainer van Standard en AA Gent, is momenteel in zijn vaderland aan de slag bij Dinamo Boekarest. Moeskroen wilde de opstapclausule in het contract van Rednic betalen, maar omwille van gezondheidsredenen gaat de deal niet door.

“Er is me een contract aangeboden tot het einde van het seizoen en twee seizoenen extra”, aldus Rednic in Het Nieuwsblad. “Ik wilde graag naar België terugkeren, maar begin februari word ik geopereerd aan de schildklier. Om gezondheidsredenen gaat de deal dus niet door. Misschien kan de overstap deze zomer plaatsvinden”, blijft Rednic hoopvol.

Wie dan wel?

Het is dus nog niet duidelijk wie de opvolger van Janevski zal worden. In de wandelgangen worden ook de namen van Dennis van Wijk en Ivan Vukomanovic genoemd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties