Standard hoeft zich geen zorgen te maken: "Valdés is nog steeds één van de beste doelmannen ter wereld"

Redactie
| 16 reacties
Standard hoeft zich geen zorgen te maken: "Valdés is nog steeds één van de beste doelmannen ter wereld"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is een feit! Standard heeft met Victor Valdés een toptransfer gerealiseerd. De voormalige doelman van FC Barcelona heeft dan wel een gebrek aan matchritme, maar dat is volgens Ilias Moutha-Sebtaoui geen probleem.

De naam van Ilias Moutha-Sebtaoui zegt jullie wellicht niets, maar de zestienjarige doelman verruilde in het tussenseizoen de jeugdopleiding van Standard voor Manchester United. En jawel, hij trainde de voorbije maanden met Victor Valdés.

”Valdés was door Louis van Gaal naar het tweede elftal gestuurd”, vertelt de doelman in Het Laatste Nieuws. ”Daardoor belandde hij voor de keeperstrainingen bij de jonge doelmannen van Manchester United.”

Victor Valdés voelt zich zeker niet te goed om de jongeren een handje te helpen

Ilias Moutha-Sebtaoui

Onze landgenoot - overigens nog steeds een fan van de Rouches - twijfelt niet aan de capaciteiten van Valdés. ”Hij heeft een gebrek aan wedstrijdritme, maar toch zal hij een meerwaarde zijn. Alleen die ervaring al… Ik reken hem nog steeds tot de beste doelmannen ter wereld.”

Bovendien zal ook Guillaume Hubert kunnen profiteren van de Spanjaard. ”Victor heeft me de voorbije maanden veel tips gegeven, vooral over mijn positiespel. Hij voelt zich zeker niet te goed om de jongeren een handje te helpen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties