Hasi doet oproep aan zijn spelers: "Ze willen zich bewijzen? Dat kan nu!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Hasi doet oproep aan zijn spelers: "Ze willen zich bewijzen? Dat kan nu!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht moet morgen het sterk Olympiakos afhouden. Er wordt wel eens denigrerend gedaan over de Griekse competitie, maar paars-wit heeft al aan de lijve ondervonden hoe sterk Olympiakos voor de dag kan komen.

Anderlecht heeft de laatste drie weken gestaag progressie gemaakt, maar de echte test komt nu. Tegen een elftal dat nog maar één keer verloor en één keer gelijkspeelde moet 'het nieuwe Anderlecht' straks bevestigen. "We moeten ons bewijzen tegen een grote tegenstander", bevestigde Besnik Hasi.

"We hebben een goeie mentaliteit getoond de laaste weken, maar nu moeten we dat doortrekken. Twee jaar geleden verloren we kansloos ja. Maar vooral de thuismatch hier was redelijk bizar, met twee rode kaarten en twee strafschoppen. Thuis zijn zij altijd sterk. Zoals elke Europese match gaan we proberen de nul te houden én te scoren."

We gaan ons niet aanpassen!

Besnik Hasi

Ongeacht de sterkte van Olympiakos gaat Anderlecht niet ineens meer verdedigend gaan spelen. "Ik ga niet aanpassen", schudde Hasi het hoofd. We gaan door op wat we de laatste drie weken hebben opgebouwd. We spelen thuis! Kunnen we dat niveau halen? Ik denk het wel", aldus Hasi.

En daarvoor doet hij een oproep aan zijn spelers. "Er zijn er hier redelijk veel die hogerop willen en die zich willen bewijzen. Dat kunnen ze nu doen. De nieuwkomers brengen ervaring en kwaliteit bij. Ze zijn gewend aan matchen in die omstandigheden. Het zijn ook spelers die zich willen bewijzen in zulke wedstrijden. Ja, we hebben zeker meer kwaliteit dan voor de winter!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties