Fans Rode Duivels vinden oplossing voor peperdure hotels tijdens EK

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 1 reacties
Fans Rode Duivels vinden oplossing voor peperdure hotels tijdens EK
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het WK in Brazilië was er veel kritiek op de camping voor de Belgische fans ter plekke. Véél te duur voor wat het was. Daar zullen de Belgen op het EK in Frankrijk geen last van hebben. De grootste supportersvereniging van de Rode Duivels heeft een heel vakantiepark afgehuurd voor het voetbaltornooi.

Hotels in de speelsteden dachten veel geld te halen uit het EK. Op speeldagen zijn de prijzen soms vervijfvoudigd, meldde Het Nieuwsblad vrijdag. Maar daar hebben de Belgische supporters een oplossing voor gevonden.

"In Bordeaux hebben we een volledig vakantiepark afgehuurd aan zee, op een uurtje rijden van de stad", zegt Michael Vandersteen, de voorzitter van fanclub Bemvoort. "Daar gaan we met 430 Belgische fans slapen, en we bekijken zelfs of we nog meer plaatsen kunnen krijgen, want de aanvragen blijven binnenstromen. We betalen daar 30 euro per persoon per nacht, een fractie van wat je in de hotels kwijt bent."

Geen park in Lyon

Ook in Nice is inmiddels een park gevonden om af te huren. In Lyon is de missie mislukt en dus zullen de supporters nog dezelfde avond als de wedstrijd tegen Italië naar huis reizen. Of ze moeten tóch in een peperduur hotel gaan zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties