Arsenal en Liverpool gaan de strijd aan om Bayern-speler

Pieter De Clerck
| 8 reacties
Arsenal en Liverpool gaan de strijd aan om Bayern-speler
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Liverpool Mario Götze wil wegkapen bij FC Bayern München, is al langer bekend. The Reds zouden maar liefst 39 miljoen euro veil hebben om de ex-speler van Borussia Dortmund te herenigen met coach Jürgen Klopp. Maar er ligt mogelijk een kaper op de kust.

Niemand minder dan Arsène Wenger komt zich mengen in de strijd om Götzinho. Na meer dan tien jaar zonder titel lijkt het boegbeeld van Arsenal enorm gemotiveerd om zijn club in de zomer te versterken met enkele kleppers.

Volgens het Duitse dagblad TZ, zou de manager binnen enkele maanden over een budget van 95 miljoen euro beschikken om zich uit te leven op de transfermarkt. Götze staat hoog op zijn verlanglijstje en volgens TZ zou hij dan ook elk bod van Liverpool zonder twijfel evenaren of zelfs overtreffen.

Ancelotti kan Götze wel missen

Bovendien zou Götze niet in de plannen passen van Ancelotti, die volgend jaar het roer overneemt van Guardiola bij Bayern München. Dat de jonge Duitser andere oorden zal opzoeken, lijkt dan ook aannemelijk. Welke ploeg binnenkort zijn werkgever wordt, is echter nog even afwachten. De strijd ligt helemaal open.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties