In Catalonië maken ze zich al op voor de komst van... Thibaut Courtois

In Catalonië maken ze zich al op voor de komst van... Thibaut Courtois
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De onmiddellijke toekomst van Thibaut Courtois ligt niet in Chelsea, dat mogen we opmaken uit verschillende signalen die vanuit Londen en Spanje ons bereiken. En Barcelona lijkt in pole position te liggen.

Courtois zou aan Antonio Conte, de nieuwe coach van Chelsea al laten weten hebben dat hij weg wil. De doelman is niet blij met de gang van zaken op Stamford Bridge, collectief en individueel. Zo zou hij het niet eens zijn met de manier waarop er met de doelmannen gewerkt wordt.

Courtois zou ook naar "een winnend team" willen vertrekken. En dan kom je al snel uit bij Barcelona, dat eerder al interesse in hem had. Marc-André Ter Stegen lijkt daar aan zijn laatste weken bezig en Barça speelt sowieso Champions League, wat voor Courtois heel belangrijk is.

De Catalaanse krant Mundo Deportivo schrijft vandaag nog eens dat hij al aangeboden werd bij Barcelona en dat hij mag vertrekken voor 63 miljoen euro. De Blaugrana zijn één van de enige clubs ter wereld die dat geld voor een doelman kunnen geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties